След 5 години всеотдайна работа и любов към децата, с радост и трепет Ви споделяме, че на 1 септември 2022 г. откриваме филиал на ЧДГ „София“ в ж.к. Студентски град, ул. "Проф. Др. Иван Странски" 3В

Локацията е на изключително комуникативно място, граничеща с кварталите Витоша и Малинова долина, с лесен достъп и места за паркиране.

Филиалът разполага с обзаведени функционално и уютно спални и занимални за спорт, музикални и развлекателни дейности, обособени санитарни възли за децата и служителите, както и прекрасен двор с отделни разделения за групите за игри и учене на открито.

Нашите всеотдайни педагози и помощник-възпитали ще се грижат с любов и внимание за децата. Малките размери на нашите групи ни позволяват да осигурим индивидуален подход, съобразен с нуждите на Вашето дете.

За безопасността и здравето на децата има осигурено медицинско лице, а за разнообразното хранене се доверяваме на лицензирана кухня „Вкусно и щастливо“.

За удобство на родителите работим целогодишно от 8:00 до 19:00 часа (08:00 до 18:00 през Август) от понеделник до петък.

В детската градина се приемат деца на възраст между 2 и 6 г.

За да разгледате как минават дните ни, можете да посетите нашата Facebook страница.